ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Bezoek ons bij SecurityLIVE!

Op 30 & 31 mei is Nauta BV te bezoeken bij SecurityLIVE in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch! De vakbeurs voor beveiliginginstallateurs en system integrators.
 
Openingstijden beurs:
Woensdag 30 mei 11.30-21.30 uur
Donderdag 31 mei 11.30-21.30 uur
 
Standnummer: 2.1
 
Op de beurs van ruim vierduizend vierkante meters tonen wij u graag onze producten, waaronder kluizen van Salvus en Sistec, sleutelmachines van Keyline en Hang- en sluitwerk van S2, Iseo en VEILIG. Kom langs bij onze stand en maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen!
 
Aanvullend op de beurs vinden er inspirerende kennissessies plaats over onderwerpen als de Verbeterde Risicoklasseindeling. SecurityLIVE biedt ook volop gelegenheid om bij te praten met vakgenoten onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes, te halen bij verschillende foodtruks.
 
Beveiligingsinstallateurs en system integrators kunnen de beurs gratis bezoeken, inclusief gratis parkeren. Kaarten zijn hier online te bestellen!
 
Kortom, genoeg redenen om ons te bezoeken op de beurs! Graag tot ziens op onze stand.
 
Bekijk hier de plattegrond. 
Kijk voor meer informatie op: www.securitylive.nl