ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Kom ook naar 'Heel Holland Veilig' op maandag 24 juni!

Komt u naar Heel Holland Veilig?

Met welke producten en oplossingen gaat u uw klanten een veilig gevoel geven in 2019 en daarna? Het antwoord op deze vraag krijgt u op maandag 24 juni tijdens 'Heel Holland Veilig'.

Een inspirerende dag met volop aandacht voor onze nieuwste producten en winkelconcepten. Met interessante demonstraties van onder andere Veilig, Keyline, Filex, Milwaukee en Secu, diverse sprekers en spectaculaire dagaanbiedingen.

U en uw collega's zijn deze dag van harte uitgenodigd op onze locatie in Barneveld. Eet u ook een hapje met ons mee?

MELD U HIER GRATIS AAN!

Wat kunt u zoal verwachten tijdens
'Heel Holland Veilig'?
Nieuw: NAUTA.COM!
Nauta lanceert haar compleet vernieuwde webshop! Een nieuwe omgeving voorzien van verbeterde productinformatie, navigatiestructuur en zoekfunctionaliteit en persoonlijke prijzen, voorraden, levertijden en een eigen klantenportaal. Graag laten we u deze dag zien welke voordelen onze nieuwe webshop biedt en helpen onze collega's u graag op weg binnen onze nieuwe website.
Live demonstratie Keyline
Samen met onze leverancier Keyline geven we tijdens 'Heel Holland Veilig' een aantal live demonstraties van onze best verkochte sleutelmachines. Waaronder de nieuwste sleutelmachine van Keyline: de Gymkana 994. Een computergestuurde Automotive sleutelmachine waarmee u eenvoudig autosleutels kunt kopiëren via de nieuwe Keyline duplicatie App** of via de LIGER software.
Heel Holland 'Veilig'
Ons Veilig concept is vernieuwd en u krijgt tijdens 'Heel Holland Veilig' de eerste preview! Het gehele schappenplan is verder geoptimaliseerd voor de consumentenmarkt met onder meer verbeterde productinformatie en overzichtelijke pictogrammen op de verpakking en nieuwe producten binnen het Veilig assortiment.
Kijkje achter de schermen bij fabrikant S2
Hoe speel je succesvol in op de behoefte van de markt? Hang- en Sluitwerk specialist Themans geeft een exclusief kijkje achter de schermen van de afdeling productontwikkeling. Daarbij presenteren ze onder meer hun nieuwste oplossingen; de S2 Ultimaxx en haar nieuwste programma insteeksloten.
Altijd een veilig gevoel met de producten van Secu!
Naast slimme oplossingen om uw woning te beveiligen presenteert Secu deze dag ook het uitgebreide Secucare concept. Mariska Imanse van SecuProducts geeft onder meer een live demonstratie van het Secucare modulaire drempelhulp systeem. Een flexibele en veilige oplossing dat past in elke situatie.

Nieuw! Filex assortiment
Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan het verder uitbouwen van ons gehele Filex concept. Aan het Filex assortiment is een diversiteit aan kluizen toegevoegd, waaronder sleutelkluizen, afstortkluizen, cashboxen, lockers en overige opbergmiddelen. U kunt het gehele Filex assortiment deze dag bekijken in onze showroom, inclusief consumentenverpakkingen!
 
Sluitsystemen elektromechanisch toegangsbeheer
Hoe maakt u zelf eenvoudig een sluitplan? Onze sleutelspecialisten vertellen u graag meer over het opstellen van sluitsystemen en het uitvullen van cilinders. Liever geen sleutels meer in beheer? Ga voor elektromechanisch toegangsbeheer van ISEO en gebruik uw smartphone (ARGO of VEGA app) voor het bedienen van uw deuren.
Inbraak- en brandwerende kluizen
In onze showroom kunt u ons actuele assortiment inbraak- en brandwerende kluizen bekijken, waaronder onze eigen merken Sistec en Salvus. Onze professionals leggen u daarbij graag het belang van gecertificeerde kluizen uit.
 

Spektakel met thermische lans
Als klap op de vuurpijl demonstreren we buiten op ons terrein een testaanval met een thermische lans, wat gegarandeerd voor een spektakel gaat zorgen!
 
Het programma zal de komende weken verder aangevuld worden!
MELD U HIER GRATIS AAN!