ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Nieuw! Kluizencatalogus 2019

Na ruim 10 jaar vernieuwt Nauta haar huisstijl en nemen we afscheid van ons huidige logo. Deze nieuwe koers vraagt om een nieuw logo, nieuwe vormgeving en dus ook een kluizencatalogus in een geheel ‘nieuw jasje’!
 
Nieuwe producten
In de kluizencatalogus staan diverse nieuwe producten, waaronder de Salvus Arezzo S2W. Een extra brede uitvoering van de Salvus Arezzo archiefkast met een EN14450 S2 normering. Bovendien zijn wij per 1 maart 2019 eigenaar van het merk Filex. Alle nieuwe producten binnen het Filex assortiment vindt u in deze nieuwe catalogus, waaronder diverse (sleutel)kluizen, opbergmiddelen, cash boxen, afstortkluizen en lockers. Ook zijn wij per april 2019 de Nederlandse distributeur van Kaba Mauer elektronische en mechanische kluissloten. Binnenkort zullen we met een speciale slotencatalogus komen waarin we al onze sloten zullen toelichten.
 
Online catalogus
Wilt u de nieuwe prijslijst in Excel, nieuwe afbeeldingen of wilt u meer informatie over een van onze producten ontvangen? Neem dan gerust contact op met uw accountmanager of met onze binnendienst via info@nautasecurity.com. Ook de gedrukte versie is inmiddels beschikbaar. Staat u op onze mailinglijst? Dan ontvangt u de catalogus een dezer dagen in de bus.
 
Download de nieuwe kluizencatalogus hier!