ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Overname Orgami/Sistec door Nauta

 
Het doet ons een genoegen u te informeren dat Nauta met ingang van 1 augustus 2007 Orgami heeft overgenomen. Orgami is binnen Europa een belangrijke fabrikant op het gebied van brand- en inbraakwerende safes met als handelsnaam Sistec.

Voor de Nauta groep betekent de overname een uitbreiding en vernieuwing van het portfolio A-merken en producten, waarbij de basis is gelegd voor een sterkere groei op zowel nationaal als internationaal gebied.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het vernieuwde assortiment en te zijner tijd zullen wij u daar graag over informeren. Nauta blijft in ieder geval uw vertrouwde partner op het gebied van brand- en inbraakwerende opbergmiddelen en maatoplossingen.

Wij vertrouwen erop u op deze manier alvast voldoende geïnformeerd te hebben. Heeft u vragen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.