ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Safety & Security Amsterdam 2009

 
 
 
In 2007 bundelde de beveiligings- en veiligheidsbranche haar krachten en lanceerde Safety & Security Amsterdam als nieuw nationaal platform. Het tweejaarlijkse vakevenement scoorde meteen hoog op alle fronten. De komende editie zal voortbouwen op dit succes met uitbreiding van de beursvloer, een nog completer aanbod en het uitdiepen van actuele thema’s die op dit moment een belangrijke rol spelen in de branche.
 
 
Van 21 tot en met 23 april 2009 wordt de vakbeurs Safety & Security Amsterdam (SSA) gehouden in Amsterdam RAI. Tijdens dit nationale vakevenement voor beveiliging en (brand)veiligheid tonen ruim 250 exposanten de nieuwste producten, diensten en projecten. De beurs kent daarnaast onder meer diverse demonstraties, een Debatplein, een speciale Dag voor de Installateur en de uitreiking van de prestigieuze SSA Awards.

Beursmanager Robert Johnson van Amsterdam RAI: “Meer dan ooit zijn beveiliging en (brand)veiligheid onderwerpen van belang. SSA 2009 laat zien welke concrete oplossingen voor dit maatschappelijk vraagstuk voorhanden zijn. De sterke combinatie van een vakbeurs, een hoogstaand programma met vooraanstaande sprekers, interactieve presentaties op de beursvloer en een thematische beursindeling zorgt voor een totaalconcept waar bezoekers in één keer op de hoogte raken van het laatste nieuws en de belangrijkste ontwikkelingen die relevant zijn voor hun specifieke vakgebied.”

Safety & Security Amsterdam richt zich op directie en management van resellers, beleidsmakers en verantwoordelijken voor veiligheid bij overheidsinstanties, leden van brancheorganisaties en beroepsverenigingen en eindgebruikers van apparatuur en systemen op het gebied van veiligheid en beveiliging. Om bezoekers een zo overzichtelijk mogelijk aanbod te bieden, waarbij ze eenvoudig de producten en thema’s vinden die bij hun specifieke interessegebied passen, is de beursvloer ingedeeld in de segmenten elektronische beveiliging, (brand)veiligheid, manbeveiliging, fysieke beveiliging, retailbeveiliging, geld- & waardeberging, opleidingen, certificering & inspectie en politie & brandweer.

Gratis toegang voor vakbezoekers
Managers, directies, adviseurs en beïnvloeders die in hun functie te maken hebben met veiligheid en beveiliging kunnen zich voor een gratis beursbezoek voorregistreren op de website www.safetysecurityamsterdam.nl. Op vertoon van de e-mailbevestiging ontvangen de voorgeregistreerden vervolgens bij de entree van het evenement hun persoonlijke toegangsbadge. Registreren tijdens de beurs kan ook, maar dan kost een toegangsbewijs € 25,00.
 
De registratiecode vindt u op de uitnodiging die u van Nauta security hebt ontvangen.
Heeft u nog geen uitnodiging ontvangen of hebt u een collega die u wilt meenemen, laat het ons dan gerust weten; De registratiecode wordt per ommegaande aan u verstrekt.
 
Tot 21, 22 of 23 april !