OFFI Instituut

Nauta Security BV hecht veel belang aan excellente productie en duurzaamheid, welke automatisch de hoogste productkwaliteit garandeert. Het productieproces is ISO-gecertificeerd en bovendien zijn de datasafes volgens de strengste Europese normen getest en gecertificeerd door het ECB-S.
 
Voor een eindgebruiker zijn de diverse certificeringen niet altijd inzichtelijk en werken soms de verwarring in de hand. Door een onafhankelijk en ‘consumentvriendelijk’ keurmerk ziet een eindgebruiker in een oogopslag dat het goed zit met de kluis. Nauta Security vindt transparantie op het gebied van informatie over kwaliteit, certificering en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk en heeft daarom gekozen om onze Sistec kluizen te laten certificeren door het OFFI Instituut.
 
De doelstelling van het OFFI Label is om voor zowel consumenten als bedrijfsmatige inkopers van kantoor gerelateerde producten het herkenbare teken te zijn voor kwaliteit en milieu. Het OFFI Label geeft inzicht in de fabricage, de grondstoffen en de kwaliteit van een product. Het label maakt gebruik van uitsluitend erkende keurmerken en certificeringen in combinatie met uitgebreide producttesten. Alleen op deze wijze is gegarandeerd dat het product niet alleen met respect voor mens en milieu (maatschappelijk verantwoord) is geproduceerd maar ook dat het voldoet aan hoge kwaliteitseisen.
 
Op de website van het OFFI Instituut vindt u meer informatie over het OFFI-keurmerk.