ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Nauta Security op de IVVP 2012!

Op 6 en 7 juni vindt de beurs IVVP plaats in Gorinchem. De IVVP is hét vakevenement voor iedereen die zich vakkundig richt op terrorismebestrijding, openbare orde en veiligheid.
 
De IVVP wordt bezocht door medewerkers van KLPD, Defensie, Politie, Marechaussee, Douane, Justitie, Overheid en Beveiligingsdiensten.

Als uw partner op het gebied van brand- en inbraakwerende opbergmiddelen zijn wij aanwezig op de IVVP. Op onze stand (nummer 172) tonen wij u graag een aantal safes die speciaal zijn ontwikkeld rondom dit thema zoals zwaar brand- en inbraakwerende safes, afstortkluizen voor in beslag genomen goederen en kluizen voor de veilige opslag van wapens en munitie.

Natuurlijk presenteren wij u ook graag een aantal noviteiten:
  • Munt- en biljettelmachines: voor het snel tellen van in beslag genomen geld. De biljettelmachines controleren de bankbiljetten tevens op echtheid.
  • Evenementenkluis: voor inzet bij de toegangscontrole tijdens evenementen. In beslag genomen goederen zoals drugs en verboden wapens worden afgestort en veilig opgeslagen tijdens het evenement. De evenementenkluis is in samenwerking met de Politie ontwikkeld.

Wilt u weleens met eigen ogen zien hoe kluizen worden gebouwd? Bezoek dan onze stand en deponeer uw visitekaartje in de nieuwe evenementenkluis. U maakt dan direct kans op een volledig verzorgde rondleiding in onze kluizenfabriek Orgami Sistec in Duitsland!

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze stand 172!
 
Toegangskaart nodig? Stuur een e-mail met uw contactgegevens en wij sturen u graag een toegangskaart. De IVVP-beursorganisatie biedt u hiermee tevens vrij parkeren en vrij gebruik van consumpties.

Graag tot ziens op 6 en 7 juni in Gorinchem!