ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Dealer aan het woord: Van den Berge Beveiliging Totaal

Deze keer met Kees en Kevin van den Berge van Van den Berge Beveiliging Totaal. Het bedrijf sluit aan bij het reeds bestaande B&B Beveiliging. Beide bedrijven zijn gevestigd op het eiland Tholen. 


Op 27 april 2012 werd het nieuwe bedrijf geopend. De openingshandeling werd uitgevoerd door wethouder Frank Hommel en misdaadverslaggever John van den Heuvel. Met het doorknippen van een lint was de opening een feit. In zijn openingstoespraak prees de misdaadverslaggever de pijlsnelle carrière van de Thoolense ondernemer. Hij gaf aan dat B&B Beveiliging en Beveiliging Totaal in staat zijn om de bevolking een veilig gevoel te geven. Beveiligingsproducten zoals die nu te zien zijn in de showroom van Van den Berge Beveiliging Totaal kunnen bijdragen aan een juiste beveiligingsbalans.
 

'Het is allemaal snel gegaan. Na de eerste contacten met Nauta, dankzij het gezamenlijk lidmaatschapbij de Nederlandse Security Alliantie (NSA), in februari zijn we met hard werken in staat geweest om in 2 maanden een bedrijf neer te zetten wat aansluit bij ons beveiligingsbedrijf,' geeft Kees van den Berge aan.

 

Hij vertelt: 'we zijn opgeleid door Nauta en kunnen zodoende een juist advies geven over brand- en inbraakwerende opbergmiddelen. We beschikken over een uitgebreid assortiment en de merken Sistec, Salvus, Juwel en Sentry ontbreken dan ook niet in onze showroom'.