ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

67 procent vraagt de buren op de woning te letten.

Als Nederlanders op vakantie gaan, vraagt 67 procent of de buren op hun woning willen letten. Andere maatregelen die worden genomen om de woning tijdens de vakantie te beveiligen, zijn onder meer post laten weghalen en timers zetten op de lampen. Dit blijkt uit onderzoek van Securitas.

Top 5 van maatregelen die Nederlanders nemen op hun woning te beveiligen tijdens de vakantie:
  1. Ik vraag de buren om op te letten (67%)
  2. De post wordt weggehaald (65%)
  3. Ik zet een timer op de lampen (35%)
  4. Ik laat mensen in mijn woning logeren (14%)
  5. Ik doe alle gordijnen dicht (9%)
bron: Security management, 12 juli 2012

Echt veilig op vakantie!
Tegenwoordig gaan inbrekers heel secuur en snel te werk en wanneer het s'avonds gebeurd kunnen de buren ook niks doen. Met een zorgeloos gevoel naar bed en met een gerust hart op vakantie? Het is een prettige gedachte dat uw waardevolle zaken veilig opgeborgen zijn (ook bij brand!) en uw huis goed beveiligd is.

Zonder de juiste voorzieningen kan een inbreker al binnen 30 seconden in uw huis staan. Onderzoek heeft uitgewezen dat diezelfde inbreker zijn inbraakpoging staakt na 3 minuten. SKG** gecertificeerde sloten zijn getest op 5 minuten inbraakwerendheid. Met het juiste hang en sluitwerk kan veel leed voorkomen worden.

Wat als de inbreker toch binnenkomt?
Mocht een inbreker toch binnenkomen dan heeft Nauta Security een groot assortiment inbraakwerende kluizen om uw kostbare spullen zoals geld, juwelen, paspoort, (digitale) foto's te beschermen tegen inbraak of brand te beschermen.