ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Nauta Security op de Security Essen 2012

Security Essen 2012
De Security beurs in Essen viert dit jaar haar 20e editie. Met meer dan 40.000 bezoekers is de Security ’s werelds grootste beurs voor de beveiligingsindustrie. 

Nauta Security, uw partner als het gaat om brand- en inbraakwerende opbergmiddelen staat samen met Orgami-Sistec en CashTester – Amwit Security beide onderdeel van de Nauta Group.

Van 25 tot en met 28 september tonen wij u graag onze producten op onze stand 117 (hal 6). U bent van harte welkom!

Brand- en inbraakwerende kluizen
Samen met ons zusterbedrijf Orgami Sistec (Duitsland) waar de kluizen worden geproduceerd, tonen wij u graag een compleet overzicht van onze Sistec brand- en inbraakwerende kluizen. Denk hierbij aan de Euroguards, data safes, de Sistec pistoolkluisunit en diverse brandwerende documentenkluizen zoals de Sistec TSF en Sistec SPS/SDS.

Eén van de highlights op onze stand is een bijzondere Sistec Euroguard SE III in hoogglans en voorzien van een speciaal interieur.

Natuurlijk mag ook ons merk Salvus ook niet ontbreken op onze stand. Met diverse meubelkluizen, brandwerende safes en kassalade- en afstortkluizen is Salvus ook sterk vertegenwoordigd op de Security in Essen.

Nieuw! Lincsafe: intelligente cashbeveiliging
Samen met Amwit Security gespecialiseerd in cash handling, tonen wij voor het eerst de Lincsafe aan het grote publiek.

De Lincsafe (Local Intelligent Network Connected Safe) is een volledig geautomatiseerde afstortkluis waarin contant geld wordt geteld, gecontroleerd en veilig opgeslagen.

Via een beveiligde verbinding communiceert de Lincsafe met de backoffice waardoor u real-time inzicht heeft in de dagelijkse omzet (per filiaal) en het geldtransport ingepland dient te worden.

Graag tot ziens op onze stand 117 (hal 6) op de Security in Essen!