ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Nieuw assortiment SentrySafe

Graag willen wij u, als bezoeker van Nautasecurity.com informeren over het vernieuwde assortiment van SentrySafe. Naast de introductie van een aantal nieuwe producten zijn tevens een aantal oude producten vervallen of vervangen.
 
Hieronder vindt uw enkele highlights uit het nieuwe SentrySafe assortiment!

Veilig onderweg
De nieuwe SentrySafe ESB-3 en P008E zijn ideaal voor onderweg!

Gaat u weg met de auto, motor, camper, boot of een dagje naar het strand, in deze SentrySafes kunt veilig uw telefoon, portemonnee, sleutels, iPod, TomTom en andere vergelijkbare zaken opbergen.

De SentrySafe P008E is extra uitgerust met een staalkabel zodatu de kluis bijvoorbeeld kunt vastmaken in de auto aan een bevestigingspunt.


SentrySafe 1200
De nieuwe SentrySafe 1200 brandwerende box is de verbeterdevervanger van SentrySafe 0500!
 
Zo heeft de SentrySafe 1200 een handige koffergreep en een elegant design met afgeronde hoeken.
De SentrySafe 1200 is compact en veelzijdig in gebruik.
 
De SentrySafe 1200 beschermt uw belangrijke papieren, documenten, digitale media en kostbaarheden tegen 30 minuten tegen brand.


SentrySafe USB-kluis SFW123GDF
SentrySafe is de eerste kluizenfabrikant die brand- en waterwarende kluizen heeft met een USB 2.0aansluiting.Zo blijft uw harde schijf beschermd, zelfs wanneer deze in gebruik is!

De nieuwe SentrySafe SFW123GDF kluis biedt maar liefst 1 uur gecertificeerde brandwerendheid voor papier en data! De kluis is uitgerust met meerdere opbergvakken en is voorzien van een sleutelrek aan de binnenzijde van de deur.

Daarnaast is de kluis uitgerust met LED verlichting zo dat u altijd makkelijk kan zien wat zich in de kluis bevindt.
 
Het gehele nieuwe assortiment staat nu online op www.nautasecurity.com!