ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Overname Polifer

Polifer Europe
De geschiedenis van Polifer, fabrikant en groothandel in kluizen en archiefkasten, gaat terug tot 1935.
Het verheugt ons u te kunnen mededelen dat de merknaam Polifer en bijbehorende website is overgenomen door Nauta Security Storage BV, onderdeel van de Nauta Group uit Barneveld.
Naast de verkoop van Polifer kluizen, biedt Nauta uiteraard ook service en support, voor zover mogelijk, op reeds verkochte Polifer producten.

Polifer vernieuwd
Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het vernieuwde Polifer assortiment, welke binnenkort beschikbaar is op de nieuwe Polifer website.
De twee Polifer bestsellers zijn echter per direct en uit
voorraad leverbaar: de Polifer brandwerende archiefkasten en ladekasten. Verderop in deze nieuwsbrief leest u meer over deze producten.
Bij een nieuwe start hoort, naast een vernieuwd assortiment, ook een nieuw logo!
 
In het nieuwe logo blijft de vertrouwde naam behouden: Polifer Europe | The Safe Company. Immers Polifer blijft garant staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
Nieuw in het logo is de ijzeren schakel, wat staat voor hoge kwaliteit geschakeld aan veiligheid van de Polifer kluizen en kasten. Wellicht is Polifer de ontbrekende schakel in uw assortiment?
 
Polifer brandwerende archiefkasten
 
De Polifer DIN4102 brandwerende archiefkasten zijn gunstig geprijsd zonder concessies te doen aan de kwaliteit. De brandwerende vulling volgens de internationale bouwnorm DIN 4102 biedt uw documenten circa 30 minuten bescherming bij brand.
 
De zware constructie uit Siemens Martens Staal en het hoogwaardige VdS1 goedgekeurde kluisslot zorgen voor een goede bescherming tegen diefstal. De archiefkast heeft een indicatie waardeberging van € 2.500 (SAFE 2).
 
 
 
Polifer brandwerende ladekasten
 
De Polifer brandwerende ladekasten zijn op hun brandwerendheid beproefd bij het oudste testinstituut ter wereld; het Amerikaanse Underwriters' Laboratories (UL) heeft de ladekast gedurende 60 minuten getest bij een temperatuur van circa 1000 Celcius. Direct gevolgd door een valtest van ongeveer 9,15 meter.
 
Na de zogenaamde 'sweat out' (de ladekast blijft langere tijd in de afkoelende oven) bleek dat de binnentemperatuur tijdens de test ruim binnen de norm is gebleven en daarmee de zware beproeving succesvol heeft doorstaan.

 

Kijk voor meer informatie op de vernieuwde Polifer website: www.polifer.com