ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Dealer aan het woord: Martin Cuypers BVIedereen heeft weleens gehoord van het Nieuwe Werken. Dit is een breed concept, maar voorop staat dat een inspirerende kantooromgeving een vitale rol speelt in het welzijn van de werkende mens.

Het Office Inspiration Center, waar de werkende mens centraal staat, is de jongste tak bij Nauta Security-dealer Martin Cuypers uit Venray. Martin Cuypers BV realiseert met het Office Inspiration Center een geheel nieuw belevingsconcept, waar iedereen zich kan laten inspireren voor het nieuwe werken.

Bart Everaerts, mededirecteur van Martin Cuypers BV, vertelt: “ Het nieuwe werken vraagt om transparantie, klanten die eerder voor de traditionele manier van werken kozen, durven na gesprekken toch de stap te zetten naar een meer open manier van werken; waarbij thuiswerken vaak wordt gecombineerd met werken in de organisatie.

Bedrijven en overheden stellen hoge eisen aan de beveiliging van hun objecten, bedrijfsprocessen en data waarmee men werkt of produceert. Ook (of misschien juist) bij het Nieuwe Werken is veiligheid een aspect dat niet uit het oog verloren moet worden. Op het gebied van veiligheid en waardeberging werkt Martin Cuypers BV samen met Nauta Security met als doel bedrijven bewust te maken van het risico op verlies van gevoelige en kritische bedrijfsinformatie en hoe dit te voorkomen.

Over het algemeen geldt: hoe minder werknemers binnen het bedrijf werken, hoe groter de risico’s. Bedrijfsgevoelige informatie kan blijven slingeren in de trein, gestolen worden uit de lease auto of gehackt worden omdat de laptop thuis niet voldoende beveiligd wordt opgeborgen.

Bart Everaerts: “Voordat we een bedrijf inrichten houden we een grondige inventarisatie van de manier van werken en de behoeftes van de medewerkers en de veiligheid; daarna komen we met een advies op maat. Voor de fysieke beveiliging van gevoelige informatie, thuis en onderweg, bieden we producten aan uit het Nauta Security assortiment.”

Voor werknemers biedt Martin Cuypers BV diverse privékluizen en autokluizen uit het Nauta assortiment. Hierin kan digitale, maar ook hard copy bedrijfsinformatie veilig opgeslagen worden, thuis én onderweg. Maar ook voor kantoor bevat het assortiment (laptop)kluizen, archiefkasten en datakluizen.

Bart Everaerts vervolgt: “We willen ons bewust anders profileren dan onze collega’s. Door bewust te kiezen voor een beleefomgeving waar alle belangrijke aspecten voor kantoorinrichting, zoals veiligheid, aan bod komen, hebben we alles onder één dak.

Meer informatie over het Office Inspiration Center vindt u hier