ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Security Managers in spe laten zich voorlichten in Barneveld

De hoofdlocatie van de Nauta Group, te Barneveld heeft op vrijdag 30 november wederom bezoek gehad van de leerlingen van de opleiding Security Management van de Saxion Hogeschool.

Ook dit jaar waren het de 1e jaars van de in september gestarte voltijd opleiding. Na een korte inleiding over de Nauta Group en haar bedrijven, volgde een uiteenzetting over de inzet van mechanische beveiligingsmiddelen. Hierbij werd de combinatie belicht tussen mechanische beveiligingsproducten (hang- en sluitwerk, brand en waardebergingsmiddelen) en organisatorische- en elektronische beveiligingsvoorzieningen.

Het bezoek werd afgesloten met een rondleiding door het bedrijf waarbij in de diverse showrooms werd gesproken over praktisch oplossingen en inzet van mechanische beveiligingsmiddelen in de praktijk.

Zowel de leerlingen als de medewerkers van de in Barneveld gevestigde bedrijven van de Nauta Group (Nauta BV, Nauta Security Storage en Amwit Security) kijken evenals vorig jaar terug op een geslaagde dag!