ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Sistec MT SKG*** privékluis nu met 9.000 euro waardeberging!

Het SKG-keurmerk is het bekendste keurmerk wanneer het gaat over hang- en sluitwerk voor bedrijven en particulieren en wordt alleen gegeven aan producten die bewezen hebben daadwerkelijk inbraakwerend te zijn.
 
Door de specifieke ervaring van het SKG hoe het dievengilde in Nederland te werk gaat, is er vanuit de markt behoefte ontstaan om ook kluizen aan de zware SKG-beproeving bloot te stellen.
 
Tijdens de strenge SKG-test wordt de kluis op diverse manieren aangevallen met meerdere mechanische gereedschappen. De Sistec MT privékluis is door het SKG getest en als enige privékluis beloond met het maximum aantal van drie SKG sterren!
 
Het SKG heeft de Sistec MT privékluis op basis hiervan een indicatie waardeberging toegekend van maar liefst € 9.000,-! Hiermee biedt de Sistec MT SKG*** maximale beveiliging van uw meest kostbare en onvervangbare zaken.
 
Links: