ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

VKB-regeling Land- en Tuinbouw Organisatie (LTO)


Vanaf mei 2015 kunnen agrarische ondernemers terecht op het beveiligingsplatform ''Beveilig mijn boerenbedrijf nu''. Een initiatief van Land- en Tuinbouw Organisatie (LTO) om ondernemers te helpen bij het voorkomen van criminaliteit op en rond hun bedrijf. De campagne maakt gebruik van de mogelijkheden binnen de regeling Veiligheid Kleine Bedrijven van het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Agrarische bedrijven worden steeds vaker geconfronteerd met inbraak en diefstal. Uit recent onderzoek onder LTO-leden blijkt dat 40% te maken heeft gehad met diefstal van materiaal en 30% is geconfronteerd met inbraak. LTO-leden kunnen zich nu aanmelden voor een gratis veiligheidsscan om de zwakke plekken op het gebied van veiligheid binnen hun bedrijf te laten onderzoeken. De scan wordt uitgevoerd door een erkende VKB-scanner van het Centrum Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV), die na afloop het LTO-lid een vrijblijvend advies zal geven. LTO-leden die op basis van deze veiligheidsscan willen investeren in hang- en sluitwerk en kluizen, krijgen de helft van de investering vergoed vanuit de regeling.

Meedoen
Nauta is opnieuw gekozen als leverancier van hang- en sluitwerk en kluizen. Net als bij de vorige VKB-regeling willen wij u als Nauta-dealer hiervan laten profiteren. Zo kunt u de bestelde producten leveren, eventueel inclusief montage en facturatie aan de ondernemer.

Wilt u graag VKB-dealer worden of u bent in het verleden VKB-dealer geweest? Dan bent u van harte welkom op één van onze informatiebijeenkomsten waarin wij de regeling en spelregels exact aan u zullen uitleggen.

Donderdag 4 juni     09.30 - 11.30 uur
Donderdag 4 juni     13.30 - 15.30 uur
Maandag    8 juni     19.00 - 21.00 uur

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar vkb@nauta.com o.v.v. van Informatiebijeenkomst VKB-regeling en de volgende gegevens:

  • Bedrijfsnaam en plaats
  • Naam contactpersoon en telefoonnummer
  • Datum en tijdstip van informatiebijeenkomst
  • Aantal personen

Heeft u een vraag wat betreft de VKB-regeling dan kunt u contact opnemen met Gert-Jan van de Kuilen of Johnny Guineau via vkb@nauta.com. Binnenkort kunt u alle informatie ook vinden op de website www.vkbregeling.nl.