ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Presentatie Nauta Security op het Polygon Event

Nauta Security Storage BV verzorgt presentatie op evenement van Polygon Nederland over brand- en waardeberging

De tweede Maasvlakte, één van de meest recente staaltjes van vaderlandse innovatie, ligt gevoelsmatig aan het einde van Nederland. Op deze locatie werd op 27 maart 2013 in het informatiecentrum door zo’n 90 genodigde schadeprofessionals van expertisebureaus, makelaars, verzekeraars en het bedrijfsleven, deelgenomen.
 
Zij kregen een breed programma voorgeschoteld door Polygon Nederland en werden geïnformeerd over een aantal voor hun bedrijfsvoering praktische zaken. Een van de onderwerpen was brand- en inbraakwerendheid van kluizen wat door Herman Lammers RSE en Robbert van der Linden van Nauta Security Storage BV werd verzorgd.
 
Kluizen zijn er in allerlei soorten en maten. Hoe herken je – als particulier, ondernemer, ‘preventist’ en expert – de juiste kluis?, was één van de vragen waarop Herman Lammers RSE van Nauta Security in Barneveld het antwoord gaf. In zijn technisch verhaal ging hij onder meer in op de brand- en inbraakwerendheid van kluizen, op de methodes waarop zij hierop getest worden en op de geldende normeringen (volgens een afgesproken bouwwijze) en bestaande certificeringen (getest door een onafhankelijk testinstituut). Behalve hieraan te voldoen is het volgens Lammers daarnaast een voorwaarde dat de kluizen op een deugdelijke manier worden verankerd.