ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Safety & Security 2013 (4 - 6 juni)

Safety & Security 2013: Trefpunt voor veiligheid

De Safety & Security (SSA) is hét nationale vakevenement voor beveiliging en (brand)veiligheid. De SSA vindt plaats van 4 tot en met 6 juni in de Europahal van de Amsterdam RAI. Als uw partner op het gebied van brand- en inbraakwerende opbergmiddelen ontbreken wij natuurlijk niet op de SSA 2013.

Op onze vernieuwde Meet & Greet stand (01.256) maakt u op een vernieuwde manier kennis met onze Sistec en Salvus kluizen. Op de stand geven wij diverse productdemonstraties van onder LINCSAFE; het allernieuwste op het gebied van smart cash management!

Heeft u nog geen kaarten? Via de volgende link kunt u zich registreren voor een gratis toegangskaart. Bij voorregistratie kunt u ook een NS dagretour 2e klas reserveren voor slechts € 8,50!


LINCSAFE genomineerd voor een SSA Award

De Aandacht voor vernieuwende, integrale oplossingen is één van de speerpunten van Safety & Security Amsterdam (SSA). Daarom organiseert de vakbeurs de SSA Awards; de tweejaarlijkse landelijke vakprijs voor de beveiligings- en (brand)veiligheidsbranche).
 
LINCSAFE is door zijn totaaloplossing voor het creëren van een gesloten proces voor het verwerken (controleren, tellen en veilig opslaan) van contant geld genomineerd in de categorie Oplossingen. Bekijk hier de LINCSAFE demonstratievideo.
 
Een onafhankelijke jury zal op dinsdag 4 juni 9 awards uitreiken in de categorieën Producten/Diensten en Oplossingen. U kunt als bezoeker tijdens de beurs u stem uit brengen op de verschillende genomineerde producten.

Benieuwd naar onze nieuwe stand of de LINCSAFE? Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze stand 01.256. Graag tot ziens!