ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Nauta ontvangt certificaat voor 1e in Nederland goedgekeurde autokluis

Op donderdag 13 juni 2013 ontving de firma Nauta Security Storage BV het certificaat voor de 1e in Nederland goedgekeurde autokluis, namelijk de Salvus VTK-1.
 
Het certificaat werd uitgereikt door de heer Van Vliet van KIWA SCM in aanwezigheid van de Landelijk Project Coördinator auto-inbraken, medewerkers van de Stichting Aanpak Voertuig Criminaliteit, Politiemedewerkers en medewerkers van het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit.
 
De certificerende instantie is KIWA SCM en de testen op het product zijn uitgevoerd door TNO Homologations. Het certificaat is afgegeven voor een samengesteld product wat bestaat uit een braakwerende kluis met geselecteerd bevestigingsmateriaal. De testen zijn zowel op de kluis als ook op het bevestigingsmateriaal uitgevoerd.

Voor bevestiging is gekozen voor een universeel concept, waarbij de kluis in elke auto te plaatsen is en bij wisseling van voertuigen eenvoudig kan worden overgebouwd. Qua grootte biedt de autokluis de mogelijkheid om laptops en andere goederen op te bergen.

Met het product wordt een stap voorwaarts gemaakt om het aantal auto-inbraken en de daaraan gerelateerde schades terug te brengen.
 
Kijk voor meer informatie bij de deelnemende partijen: