ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Asis BENELUX bezoekt de Nauta Group

 
ASIS, opgericht in 1955, heeft als doel om de effectiviteit en productiviteit van security professionals in de Benelux te vergroten door educatieve programma's, het ontwikkelen van normen en het delen van kennis. De ASIS-leden vertegenwoordigen vrijwel sector in het publieke en private domein.
 
In november j.l. brachten 45 leden van de International ASIS Chapter BENELUX een bezoek aan de Nauta Group in Barneveld.
 
Na ontvangst met lunch verplaatste de groep zich naar het leslokaal. Hier werd iedereen welkom geheten door dhr. Erik de Vries, voorziter van de ASIS Benelux. Hans Bonsel, algemeen directeur Nauta Security, vertelde daarna over de Nauta Group, het inmiddels 50 jaar bestaande familiebedrijf.
 
Aansluitend werden er presentaties gegeven over brand- en inbraakwerende kluizen. Hierbij werd ingezoomd op normeringen, certificeringen, de indicatie waardeberging, diverse kluistesten en last but certainly not least verankering.
 
Ook werd er ingezoomd op enkele noviteiten die binnen de Nauta Group zijn ontwikkeld zoals LINCSAFE en het elektronische veiligheidsbeslag Ansa-e.
 
Na een korte pauze vond er een informatieve rondleiding plaats in het bedrijf. Hierbij werd specifiek aandacht besteed aan de realisatie van sluitplannen en de opbouw van cilinders; een traject wat Nauta van begin tot eind kan verzorgen.
 
In de Nauta showrooms werd er specifiek uitleg gegeven over diverse soorten hang- en sluitwerk en brand- en inbraakwerende kluizen met een verscheidenheid aan kluissloten.
 
Na afloop bedankte de voorzitter van Asis Benelux iedereen met de woorden 'Het is goed om eens in de keuken gekeken te hebben'. Waarna er onder het genot van een hapje en drankje gelegenheid was tot napraten en netwerken.
 
Zowel de leden van ASIS als het personeel kijken terug op een meer dan geslaagde middag!