ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Security Managers in opleiding vaste gast bij Nauta

Vrijdag 6 december was het voor de derde keer dat de eerstejaarsstudenten van de HBO opleiding Security Management (Saxion Hoge Scholen) zich lieten voorlichten op het gebied van mechanische beveiligingsproducten.
 
Na de ontvangst werd er een stukje theorie gegeven over mechanische beveiligingsproducten, zoals brand- en inbraakwerende kluizen en hang- en sluitwerk, als onderdeel van de bekende OBE-mix. Daarna werd er een rondleiding verzorgd door het bedrijf. In de diverse showrooms werd technische (én praktische) uitleg gegeven over de diverse beveiligingsproducten.
 
De heer van Nuland, praktijkbegeleider van de opleiding Security Management, vertelde dat de voltijdopleiding een groei doormaakt. In september zijn ze gestart met liefst 80 leerlingen in het eerste leerjaar. In deze periode van de opleiding wordt er veel aandacht besteedt aan de fysieke beveiligingsmaatregelen omdat deze één van de fundamenten vormt van elk beveiligingsplan. 
 
De heer van Nuland vertelt: 'De uitleg zoals die door Nauta op dit gebied wordt gegeven, sluit naadloos aan bij de opleiding. We zijn blij met dit soort bezoeken. De studenten zien nu in de praktijk daadwerkelijk de producten en krijgen daarbij ook de nodige, praktische uitleg.'
 
We zijn blij dat we de leerlingen van de opleiding Security Management mochten verwelkomen en onze kennis mochten delen. We kijken terug op een meer dan geslaagde dag!