Storing & service kluizen

Wanneer u een servicevraag of storing heeft, adviseren wij u om allereerst onze website te raadplegen. Wellicht is uw vraag al eerder gesteld en kunt u het antwoord vinden in onze online rubriek ‘veelgestelde vragen’. Ook vindt u op onze website de meest actuele gebruiksaanwijzingen.

Is uw probleem na het raadplegen van onze website nog niet verholpen? Dan kunt u via ons online serviceformulier snel en eenvoudig uw servicevraag of storing melden. Indien een storing voor 15:00 uur wordt gemeld, nemen we binnen twee uur telefonisch contact met u of uw klant op om (indien nodig) een afspraak met onze servicemonteurs in te plannen.
 
 

Goed om te weten
Aan het oplossen van een storing buiten de garantie kunnen kosten* zijn verbonden:


 Nederland    
België
Tarief servicemedewerker (per uur)  € 70,-  € 70,-
Tarief voorrijden (standaard)
 € 70,-
 € 120,-  
Tarief voorrijden (spoed tot 17:00 uur)     € 110,-  € 160,-
Tarief voorrijden (spoed na 17:00 uur)  € 170,-  € 220,-
Tarief voorrijden (spoed weekend)  € 225,-  € 275,-

Let op! Het minimumtarief van een servicemedewerker is één uur. Na 17:00 uur € 105,- / weekend € 140,-. Het avond- en weekendtarief gaat in op het moment dat de serviceauto bij Nauta wegrijdt en eindigt op het moment dat de serviceauto weer op het terrein van Nauta staat. Kosten van verbruikt materiaal worden tevens berekend.

Als er een afspraak met één van onze servicemedewerkers is gemaakt, maar bent u verhinderd voor een reeds gemaakte afspraak of is deze niet meer nodig? Neemt u dan zo spoedig mogelijk contact op om uw afspraak te annuleren. Wij kunnen dan, in overleg met u, een nieuwe afspraak maken. Wanneer u niet op het afgesproken tijdstip aanwezig bent of de afspraak niet minimaal 24 uur van tevoren hebt afgezegd, zijn wij helaas genoodzaakt de kosten voor het bezoek in rekening te brengen.