Storing & service kluizen

Heeft u service ter plaatse nodig? Bent u niet tevreden of heeft u een andere technische vraag? Onze medewerkers staan 7 dagen per week voor u klaar en doen hun uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wanneer u een vraag of storing heeft, adviseren wij u om allereerst onze website te raadplegen. Wellicht is uw vraag al eerder gesteld en kunt u het antwoord vinden in onze online rubriek ‘veelgestelde vragen’. Ook vindt u op onze website de meest actuele gebruiksaanwijzingen.

Is uw probleem na het raadplegen van onze website nog niet verholpen? Dan kunt u via het online storingsformulier snel en eenvoudig een servicebezoek aanvragen van één van onze servicemedewerkers. Indien een storing voor 17:00 uur wordt gemeld, nemen we nog dezelfde werkdag contact met u of uw klant op.

Aan het oplossen van een storing buiten de garantie kunnen kosten* zijn verbonden:


 Nederland  
 België
Tarief servicemedewerker (per uur)  € 70,-  € 70,-
Tarief voorrijden (standaard)
 € 70,-
 € 120,-  
Tarief voorrijden (spoed tot 17:00 uur)     € 110,-  € 160,-
Tarief voorrijden (spoed na 17:00 uur)  € 170,-  € 220,-
Tarief voorrijden (spoed weekend)  € 225,-  € 275,-
 
Let op! Het minimumtarief van een servicemedewerker is één uur. Na 17:00 uur € 105,- / weekend € 140,-. Het avond- en weekendtarief gaat in op het moment dat de serviceauto bij Nauta wegrijdt en eindigt op het moment dat de serviceauto weer op het terrein van Nauta staat. Kosten van verbruikt materiaal worden tevens berekend.

Bent u verhinderd voor een reeds gemaakte afspraak of is deze niet meer nodig? Neemt u dan zo spoedig mogelijk contact op om uw afspraak te annuleren. Wij kunnen dan, in overleg met u, een nieuwe afspraak maken. Wanneer u niet op het afgesproken tijdstip aanwezig bent of de afspraak niet minimaal 24 uur van te voren hebt afgezegd, zijn wij helaas genoodzaakt de kosten voor het bezoek in rekening te brengen.

 * 
 * 
 * 
 * 
 * 
 * 
 * 
  
  
 * 
 * 
Foto
(Maak een foto van de gehele voorkant van de kluis en stuur deze mee. Hierdoor kunnen wij uw aanvraag sneller in behandeling nemen.)
 
De gevraagde gegevens met een * zijn verplicht.