ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Retourformulier

Wilt u een product retourneren? Vul dan onderstaand retouraanvraagformulier in. Uw retouraanvraag wordt dan binnen twee werkdagen door onze verkoopafdeling beoordeeld. Wanneer de retouraanvraag wordt geaccepteerd ontvangt u per e-mail een retourbevestiging en maken wij een afspraak over de wijze van retourneren. De retourbevestiging dient u te allen tijde bij de retourzending te sluiten.
 
Retourzendingen worden alleen geaccepteerd in overleg met en na goedkeuring van onze verkoopafdeling en onder voorbehoud van onderstaande retourvoorwaarden.

Een handig overzicht van de nieuwe retourprocedure kunt u hier downloaden.
 
Retourvoorwaarden
De volgende voorwaarden zijn van kracht met betrekking tot het retourneren van producten:
  • Is uw product bij levering zichtbaar beschadigd? Maak hiervan melding binnen 24 uur na levering.
  • Overige reclamaties dienen binnen 8 dagen na levering kenbaar gemaakt te worden, waarna deze conform de retourvoorwaarden worden afgehandeld.
  • Indien bij ingebruikname van het product blijkt dat het product defect is, wordt het product conform de garantievoorwaarden van de fabrikant vervangen.
  • Speciaal bestelde of vervaardigde producten kunnen niet retour genomen worden.
  • Bij producten die zich niet meer in originele staat bevinden (losgeschroefd of gedemonteerd) vervalt automatisch de garantie en het recht van retour.
  • Indien de reden van retour Nauta niet kan worden aangerekend (zoals foutief geplaatste bestellingen), worden de transportkosten en behandelingskosten (25% van het retourbedrag met een minimum van € 15,-) in rekening gebracht. In veel gevallen kan het daarom voor u voordeliger zijn om het product te houden.
  • Stuur het product bij voorkeur retour in originele, ongeopende verpakking waarop geen sticker of plakband met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo is geplakt.
  • De retourzending dient binnen 2 maanden geretourneerd te zijn. Het verzenden van de retourzending is altijd voor risico van de koper.
  • Retourzendingen zonder retourbevestiging of afgewezen retouraanvragen worden niet in behandeling genomen en als niet verzonden beschouwd.
  • Goederen kunnen NOOIT zonder retourbevestiging meegegeven worden aan de vertegenwoordiger.
 
Let op! Vul het retourformulier zo volledig mogelijk in. Extra informatie over de retourreden kunt u invullen in het veld 'toelichting' om zo de verwerking van uw retouraanvraag te bespoedigen.
 
Bent u klant van Nauta BV? Vul dan het retourformulier op de website van Nauta BV in.
 
Klantgegevens
*
*
*
 
*
 
Adres
*
*
*
*
 
Orderinformatie
*
 
 
Retour te sturen artikelen
Aantal Artikelnummer Retourreden Staat *
* schrijf geen teksten en plak geen stickers of plakband op de verpakking
 
*