ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Wilt u dealer worden binnen de VKB-regeling?

 
Nauta Security is door het Centrum Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) gekozen als leverancier op het gebied van hang- en sluitwerk en kluizen. Het CCV verwacht dat er in 2013 een groot aantal veiligheidsscans worden uitgevoerd, waarbij veel ondernemers zullen investeren in maatregelen om de veiligheid in hun zaak te verbeteren.
 
Ook in 2014 blijven wij op zoek naar Nauta-dealers die deze bestellingen willen leveren, eventueel inclusief montage, en factureren aan ondernemers. Samen met u willen wij graag een landelijk VKB-netwerk vormen.
 
Wij organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten waarin wij u informeren over deelname aan deze aantrekkelijke regeling, de bijbehorende spelregels en hoe wij u kunnen ondersteunen:

Datum Dag Tijd
22 april dinsdag (ochtend) 09:30 - 11:30
22 april dinsdag (middag) 13:30 - 15:30
22 april dinsdag (avond) 18:30 - 20:30
 
Wilt u ondertussen meer informatie over de VKB-regeling of wilt u zelf ondernemers benaderen voor de VKB-scans? Neem dan direct contact op met Gert-Jan van de Kuilen of Kevin van de Pol via telefoon (0342-455050) of e-mail (vkb@nauta.com).