ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Nauta Security op Security Essen

Nauta Security is dit jaar ook aanwezig op de grootste security vakbeurs ter wereld: Security Essen. De beurs, die dit jaar zijn 40-jarig jubileum viert, wordt gehouden van 23 tot en met 26 september 2014.
 
Als uw bekende leverancier en fabrikant van brand- en inbraakwerende kluizen presenteren wij u graag ons uitgebreide assortiment en dienstverlening. Op onze stand presenteren wij voornamelijk ons kwaliteitsmerk Sistec (Duitsland), maar natuurlijk kunt u ook voor Juwel, Salvus en Sentry kluizen bij ons terecht.
 
Laat u daarnaast ook informeren over LINCSAFEDit staat voor Local Intelligent Network Connected Safe ofwel dé slimme oplossing voor het creëren van een gesloten proces voor het verwerken van contant geld. LINCSAFE controleert, telt en slaat contant geld veilig op in een inbraakwerende kluis en zorgt daarmee voor een snelle, veilige en efficiënte verwerking.
 
Er zijn diverse LINCSAFE uitvoeringen verkrijgbaar met verschillen in inbraakwerendheid en biljetcapaciteit. Elke LINCSAFE kan worden uitgerust met diverse opties zoals herbruikbare sealbags, openingsvertraging en het CENCON 2000 slot.
 
Elke LINCSAFE wordt volledig operationeel geleverd inclusief toegang tot uw persoonlijke webportal voor real-time inzicht (en rapportage) in transacties, dagomzet en opgeslagen waarde in de kluis.
 
Wij verwelkomen u zeer graag op onze stand 119 (hal 6) op de Security Essen - 23 tot en met 26 september 2014.