ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Security Managers in opleiding bij Nauta

Dit jaar is de Saxion Hogescholen voor de vierde keer gestart met de opleiding Security Management. Op vrijdag 12 december 2014 waren liefst 75 eerstejaarsstudenten te gast bij Nauta.
 
De studenten werden uitvoerig geïnformeerd over brand- en inbraakwerende kluizen en hang- en sluitwerk; kortom alles op het gebied van inbraakpreventie.
 
Binnen de opleiding Security Management is men momenteel bezig met het onderwerp 'Fysieke Beveiliging'. Het bezoek aan Nauta sluit dan ook naadloos aan bij de reeds gedoceerde lesstof. Rob van Nuland, praktijkbegeleider van de opleiding, is dan ook van mening dat met het bezoek theorie en praktijk bij elkaar worden gebracht.
 
Na het theoretische gedeelte werd er een rondleiding verzorgd door de diverse showrooms en werkruimtes van onze technische dienst cilinders (sleutels, cilinders en sluitsystemen) en onze technische dienst kluizen (reparatie en modificatie van kluizen). De studenten konden hierbij niet alleen kennis nemen van diverse mechanische beveiligingsproducten, maar deze gelijk in actie zien in praktijksituaties.