ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Polifer Europe

Geschiedenis Polifer Europe
De geschiedenis van Polifer Europe, fabrikant en groothandel in kluizen, gaat terug tot 1935. In 2012 is de merknaam Polifer Europe overgenomen door Nauta Security Storage BV uit Barneveld. Bij een nieuwe start hoort, naast een vernieuwd assortiment, ook een nieuw logo!
 
 In het nieuwe logo blijft de vertrouwde naam behouden: Polifer Europe | The Safe Company. Immers Polifer blijft garant staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Nieuw in het logo is de ijzeren schakel, wat staat voor hoge kwaliteit geschakeld aan veiligheid van de Polifer kluizen en kasten. 
 
Service op Polifer kluizen
Voor zover nog mogelijk bieden wij service en technische ondersteuning op reeds verkochte Polifer kluizen en archiefkasten. Heeft u een probleem of storing met uw Polifer kluis? Klik op onderstaande button en neem contact met ons op!

Polifer brandwerende archiefkasten
De Polifer DIN4102 brandwerende archiefkasten zijn gunstig geprijsd zonder concessies te doen aan de kwaliteit. De brandwerende vulling volgens de internationale bouwnorm DIN 4102 biedt uw documenten tevens enige brandvertragende bescherming.
 
De zware constructie uit Siemens Martens Staal en het hoogwaardige VdS1 goedgekeurde kluisslot zorgen voor een goede bescherming tegen diefstal. De archiefkast heeft een indicatie waardeberging van € 2.500 (SAFE 2).