ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Minister opent Nationale Inbraakpreventie Weken

 
Nauta..trotse partner van de Nationale Inbraakpreventie Weken
Onze ambitie is o.a. 'om daadwerkelijk bij te dragen aan de veiligheid thuis, op school, op het werk of waar dan ook'. Dit doen wij bijvoorbeeld door actief te investeren in voorlichting en het delen van kennis op het gebied van inbraakpreventie en beveiliging. Daarom zijn we er best trots op dat wij, Nauta, officiële partner zijn van de Nationale Inbraakpreventie Weken.
 
Over de NIPW
In november 2014 zijn de Nationale Inbraakpreventieweken (NIPW) voor het eerst georganiseerd. Het doel van de NIPW is om consumenten bewuster te maken van de risico's op woninginbraak en de nasleep daarvan. Daarnaast wil de NIPW consumenten stimuleren om daadwerkelijk te investeren in inbraakpreventie. De NIPW worden ook gedragen door het Ministerie van Veiligheid en Justitie, het Verbond van Verzekeraars, het Centrum voor Criminaliteitspreventie (CCV) en stichting Het Beveiligingscentrum.
 
Minister Van der Steur opent de Nationale Inbraakpreventie Weken
Op 30 april jl. heeft Minister van Veiligheid en Justitie Ard van der Steur de Nationale Inbraakpreventie Weken 2015 geopend bij onze dealer De Bouwhof in Zoetermeer. In zijn openingsspeech maakte de minister o.a. de meest actuele inbraakcijfers bekend (die opnieuw zijn gedaald). Tegelijkertijd sprak de minister de ambitie uit de inbraakcijfers nog verder te doen dalen.
 
VEILIG: Nederlands merk op het gebied van veiligheid
Om de doelstelling van de Minister én de NIPW te ondersteunen, lanceren wij, als officiële partner, het nieuwe inbraakpreventieconcept VEILIG.
 
Met dit nieuwe merk bieden wij een uitgebreid assortiment (gecertificeerde) beveiligingsproducten in een aantrekkelijke en informatie consumentenverpakking. Het assortiment bestaat o.a. uit cilinders, sloten en deurbeslag (met kerntrekbeveiliging, raamboompjes, raamsloten, scharnieren en kluizen. Kortom alles wat een consument nodig heeft voor optimale inbraakpreventie.
 
Het concept bestaat o.a. uit een winkelconcept (blisterwand) en een dealervermelding op www.123veilig.com. Op deze website kunnen consumenten terecht voor meer informatie over inbraakpreventie, beveiligingsproducten en aangesloten verkooppunten.
 
Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met uw Nauta-vertegenwoordiger of via ons contactformulier.