ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

ACTIE: Geef iemand een inbraakpreventieset!

De Nationale Inbraakpreventie Weken, met onder andere Nauta BV. als officiële partner, zijn 30 april van start gegaan. Het doel van deze weken is om woningbezitters bewuster te maken van de risico’s op en nasleep van een woninginbraak. Heeft u zelf wel eens een woninginbraak meegemaakt? Dan weet u welke materiële en emotionele schade zoiets met zich meebrengt.  Kent u daarom iemand bij wie één of meerdere keren is ingebroken? Geef hem of haar dan nu op voor de landelijke actie van het NIPW: “Wie verdient een gratis inbraakpreventieset?”

Door iemand op te geven maakt hij of zij kans op een complete inbraakcheck samen met een inbraakpreventieset die vakkundig gemonteerd zal worden door Nauta BV. De stichting NIPW geeft in totaal vijf inbraakpreventiesets weg, inclusief montage. Het volledige pakket bestaat uit: een Nemef veiligheidsslot, veiligheidsbeslag met anti-kerntrekvoorziening, een Nemef veiligheidscilinder en twee raamboompjes; verder een SecuStrip in wit of, naar wens, een andere RAL-kleur, een SecuBar twist RVS beveiliging een bovenraampje, een SecuMax postopvanger en een VEILIG privékluis. Nauta zal alles vakkundig monteren.

Beoordeling en jury
Uit alle inzendingen zullen vier prijswinnaars worden gekozen door een professionele jury onder andere bestaande uit Frits van de Kant, directeur van Het Beveiligingscentrum en Coen Staal, voorzitter van de Stichting Nationale Inbraakpreventie Weken. De winnaars ontvangen een gratis inbraakpreventieset (+ gratis montage). Daarna zal door de bezoekers van de website via een stemmodule op onze website uit de vier prijswinnaars één landelijke winnaar worden gekozen. Degene die de landelijke winnaar heeft opgegeven, ontvangt dan ook een gratis inbraakcheck en inbraakpreventieset met gratis professionele montage als prijs.

U kunt iemand opgeven via het invulformulier op www.inbraakmislukt.nl. 
Inzenden kan tot t/m 10 mei 2015.