ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Vernieuwde kluizencatalogus 2015 is uit

In de nieuwe catalogus vindt u natuurlijk onze bekende kluizen, maar ook diverse nieuwe producten. Zo introduceren we onder andere de nieuwe inbraak- en brandwerende kluis Salvus Ravenna en de SKG*** gecertificeerde privékluis Sistec MT.

Full service aflevering
Bovendien vindt u in de nieuwe catalogus ook alle informatie over onze nieuwe full service aflevering. Een inbraakwerende kluis kan namelijk pas goed zijn werk doen, als deze ook vakkundig is verankerd. Ook verzekeraars eisen dat kluizen deugdelijk zijn verankerd. In de praktijk merken wij dat hiervoor niet altijd voldoende aandacht of budget is. Omdat onze ambitie meer is dan het leveren van een kwaliteitskluis alleen, willen we in het hele verkooptraject bijdragen aan veiligheid. Daarom introduceren wij de full service aflevering (transport, plaatsing, verankering met certificaat, uitleg kluis en bezemschone oplevering). Veilig, gemakkelijk en betaalbaar!

Informatiekaart kluizen (VGW)
In de catalogus vindt u ook een aantal wijzigingen op het gebied van indicatie waardeberging. Deze wijzigingen zijn ook te vinden op de speciale informatiekaart kluizen die ontwikkeld is door de Vereniging Geld- en Waardeberging (VGW). Zo hebben onder meer Europese normeringen een hogere waardeberging gekregen, waarbij ook onderscheid wordt gemaakt tussen de opslag van ‘contant geld’ en ‘kostbaarheden’. De nieuwe kaart is een handig hulpmiddel voor verzekeraars, dealers en eindgebruikers. U kunt de kaart hier online bekijken.

Bekijk hier de vernieuwde catalogus!