ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Introductie actie Salvus Monza met full service aflevering

Transport, plaatsing en verankering kunt u nu in één pakket aanbieden met onze full service aflevering! In samenwerking met Rollema Transport wordt bij levering de kluis meteen op de juiste locatie geplaatst en verankerd op professionele wijze. Met de innovatieve traploper van Rollema Transport is het mogelijk om de kluis veilig en zonder zwaar arbeidswerk op de eerste of tweede verdieping te plaatsen.

Uiteraard controleren we de kluis, ontvangt de klant een verankeringscertificaat en wordt het verpakkingsmateriaal na afloop netjes opgeruimd.

Welke voordelen heeft dit voor u?
- De full service is eenvoudig mee te verkopen
- U biedt extra service aan de klant
- Professionaliteit
- Alles wordt voor de klant geregeld

Hoe werkt de traploper in de praktijk?
Door de unieke mechanische beweging klimt de traploper als het ware op de traptreden en daardoor voorkomt hij beschadigingen aan de trap. De traploper is extra veilig, omdat hij is uitgevoerd met automatische remmen. Hierdoor kan hij met belading niet van de traptreden rollen. Ook schade aan muren wordt daarmee voorkomen. Zelfs smalle en bochtige trappen zijn geen obstakel meer.

Kijk hier hoe het werkt in de praktijk (video).

Introductieactie
Bestel nu een full service aflevering bij één van onze S2 inbraakwerende Salvus Monza kluizen en profiteer van onze speciale introductie actie.


 *Vraag naar de actie bij uw rayonmanager. Deze actie is geldig t/m 28 augustus 2015.