ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Saxion studenten van opleiding Security Management te gast

Op 27 november jl. brachten 60 eerstejaars studenten van de opleiding Security Management van de Saxion Hoge Scholen uit Apeldoorn een bezoek aan Nauta. Dit bezoek van de eerstejaars studenten van deze opleiding is inmiddels een jaarlijks terugkerende activiteit geworden. 

Volgens praktijkbegeleider Rob van Nuland een uniek moment. “Het is het eerste moment in de opleiding dat theorie wordt verbonden met de praktijk."  

De studenten maakten kennis met brand- en inbraakwerende kluizen, hang- en sluitwerk en er werd uitleg gegeven over het tot stand komen van sluitplannen. 

Na uitleg over de diverse certificeringen konden de studenten tijdens een rondleiding kennismaken met de beveiligingsproducten. In de diverse showrooms en de cilinderservice werd alles nog duidelijker. Hier werd de theorie verbonden met de praktijk en kon men ook de producten bekijken. 

Na afloop ontvingen alle studenten een mooi certificaat voor hun deelname. We kijken terug op een zeer geslaagde dag!