ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Bekijk online de nieuwe inbraak- en brandwerende kluizencatalogus!

Onze vernieuwde inbraak- en brandwerende kluizencatalogus is vanaf nu beschikbaar! Zoals u wellicht weet is de kluizencatalogus vorig jaar in een geheel nieuw jasje gestoken en daarop hebben wij veel positieve reacties mogen ontvangen. Daarom hebben we besloten om op dezelfde weg door te gaan en hebben we een herdruk van deze catalogus gemaakt met een aantal kleine aanpassingen.


Nieuwe producten
Ook vindt u een aantal nieuwe producten in ons assortiment, waaronder de Sistec MT+ met de Europese EN 14450 S2 normering en SKG*** (pagina 10). Ook de Salvus Monza sleutelkluis (S2) en Sistec SK sleutelkluis (S2 en SKG***) zijn toegevoegd aan ons standaardassortiment sleutelkluizen. U vindt deze nieuwe sleutelkluizen op pagina’s 51 en 52.

Waarschijnlijk is u bij het doorbladeren van de catalogus ook opgevallen dat onder meer het hoofdstuk ‘Kassa- en afstortkluizen’ is vervangen door ‘Retail- en assetmanagement’. In dit hoofdstuk vindt u naast onze kassa- en afstortkluizen nu ook de Sistec S1 waardekast en verschillende oplossingen speciaal ontworpen voor de retail. Eén van die bijzondere maatwerkoplossingen is de Sistec 19” integrated safe (pagina 45), een oplossing voor organisaties die elektronische apparatuur, belangrijke sleutels en documenten willen beschermen en tegelijkertijd de uitgifte en inname ervan gecontroleerd willen laten verlopen.

Verder zijn er verscheidene lockeroplossingen aan ons assortiment toegevoegd. Daarbij introduceren we ook de miniK10; ons nieuwe elektronische lockerslot. Het slot is universeel toepasbaar op lockers, compact van formaat, voorzien van diverse intelligente gebruiksmogelijkheden en eenvoudig bedienbaar, zelfs via een app op uw smartphone of tablet. Deze nieuwe producten vindt u in het hoofdstuk ‘Lockers en trolleys’ op pagina 59.

Online catalogus
U kunt de nieuwe dealercatalogus hier online bekijken of downloaden.
Wilt u graag een gedrukt exemplaar ontvangen? Aanvragen kan bij uw Nauta-vertegenwoordiger.