ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Succesvolle eerste opleidingsdag België krijgt vervolg!

Op dinsdag 14 juni (Franstalig) en woensdag 15 juni (Nederlandstalig) vonden in België de allereerste Nauta opleidingsdagen plaats. Zo’n 40 deelnemers reisden af naar Theater De Moedertaal in Mechelen om daar door onze specialisten op de hoogte te worden gebracht over de laatste ontwikkelingen op het gebied van kluizen en sloten. 
 
Het programma startte om 15.00 uur met een kluizentraining door Koen van Nylen. In deze presentatie is er uitgebreid gesproken over het belang van ECB-S geteste inbraak- en brandwerende kluizen. Waarom bieden alleen deze kluizen de beste bescherming en waaraan kun je deze kluizen herkennen? Ook de Belgosafe inbraak- en brandwerende informatiekaarten kwamen uiteraard aan bod.

Tim Louwen van de firma Wittkopp nam daarna het presentatie stokje over. Hij sprak met de deelnemers over het toepassen van elektronische sloten op kluizen. Louwen ging verder in op alle verschillende opties en mogelijkheden en toonde ook een scala aan sloten die optioneel verkrijgbaar zijn. Na afloop van de opleidingsdag werd er aan alle deelnemers een certificaat van deelname uitgereikt.
 
Nieuwe opleidingsdagen
We kunnen terugkijken op twee zeer succesvolle dagen en hebben veel positieve reacties mogen ontvangen. In het najaar van 2016 zal er daarom een vervolg komen! Zodra de nieuwe data bekend zijn, zullen wij deze uiteraard op deze website bekend maken.