ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Bezoek ons binnenkort op de Security Essen beurs!

Van 27 tot en met 30 september 2016 staat Nauta Security samen met zusterbedrijf Orgami Sistec op de Security beurs in Essen (Duitsland). Met meer dan 40.000 bezoekers is deze beurs
’s werelds grootste beurs voor de beveiligingsindustrie. Wilt u onze stand graag bezoeken? U kunt ons vinden in hal 5, stand 5A28.

Inbraak- en brandwerende kluizen
Op de beurs tonen we onder meer een greep uit ons brede assortiment Sistec brand- en inbraakwerende kluizen. Zo vindt u op onze stand de inbraak- en brandwerende documentenkluis Sistec SPS/SDS, een aantal Sistec locker oplossingen en de vernieuwde Sistec MT met EN 14450 S2 normering.

Naast onze standaard producten laten we u ook graag onze nieuwste innovaties zien, waaronder de Sistec EM-I deposit safe en de inbraakwerende Salvus server kluis.
 

Keyconductor
Wilt u meer weten over ons nieuwe KeyCop sleutelbeheer systeem? Op de stand vindt u alle informatie! Onze professionals kunnen u laten zien hoe eenvoudig deze elektronische sleutelkast werkt en hoe gebruiksvriendelijk de gratis software is. Sleutelbeheer is met KeyCop vanaf nu een fluitje van een cent!

LINCSAFE
Ook partner LINCSAFE is aanwezig op de stand en zal een aantal cash management producten tonen. LINCSAFE is namelijk dé slimme oplossing voor het creëren van een gesloten proces voor het verwerken van contant geld. LINCSAFE controleert, telt en slaat contant geld veilig op in een inbraakwerende kluis en zorgt daarmee voor een snelle, veilige en efficiënte verwerking.

Op de stand zijn diverse LINCSAFE uitvoeringen te zien. Ook de optionele zijkluis geschikt voor het tellen en veilig bewaren van munten is aanwezig op de beurs.


Openingstijden beurs:

Maandag tot en met donderdag - 09.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag - 09.00 tot en met 16.00 uur

Klik hier voor meer informatie en tickets.