ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Studenten Saxion Hogeschool Apeldoorn op bezoek bij Nauta

Op vrijdag 2 en vrijdag 9 december jl. ontving Nauta alle eerstejaarsstudenten van de opleiding Security Management van de Saxion Hogeschool Apeldoorn. Ieder jaar brengen de eerstejaarsstudenten van de Hogeschool een bedrijfsbezoek aan Nauta in het kader van studieloopbaanbegeleiding. Tijdens deze leerzame dag maken ze kennis met verschillende aspecten van Security.

De dag startte met een stuk theorie over brand- en inbraakwerende kluizen. Security Consultant Herman Lammers liet aan de hand van een aantal mooie voorbeelden zien wat het belang is van gecertificeerde brand- en inbraakwerende kluizen. Hoe worden deze kluizen getest en waaraan kan de consument een gecertificeerde kluis herkennen.
 
Na een korte break ging de theorie verder over hang- en sluitwerk. Preventieadviseur Gert-Jan van de Kuilen gaf de studenten onder meer inzicht in verschillende sleutels en sloten en besteedde aandacht aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Aan welke eisen moeten kwaliteitsproducten bijvoorbeeld voldoen om het Politiekeurmerk Veilig Wonen te ontvangen. Na de presentaties was het tijd voor de praktijk. De studenten kregen een rondleiding door het bedrijf en konden met eigen ogen zien hoe de theorie bij Nauta in de praktijk wordt gebracht.

De dag werd gezamenlijk afgesloten. Alle eerstejaarsstudenten ontvingen na deze leerzame dag een certificaat voor hun deelname.