ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Kom ook naar de Nauta Winterfair!


Veiligheid blijft volop aandacht krijgen in onze maatschappij, nieuwe technologieën worden geïntroduceerd, beveiligingsproducten veranderen en daarmee ook de behoefte van uw klanten. Met welke producten en oplossingen gaat u uw klanten een veilig gevoel geven in 2017 en daarna?
 
Het antwoord op deze vraag krijgt u op maandag 13 februari tijdens de Nauta Winterfair! Op deze middag en avond geven we diverse interessante demonstraties en presenteren wij u onze laatste innovaties en nieuwste concepten. Natuurlijk is er voldoende gelegenheid om te netwerken, hebben we een aantal spectaculaire dagaanbiedingen voor u en laten we u uiteraard niet met een lege maag naar huis gaan!

 
MELD U HIER GRATIS AAN!

Wat kunt u zoal verwachten tijdens de Nauta Winterfair?
 
VEILIG CONCEPT

Het Nederlandse merk VEILIG heeft alle beveiligingsproducten in huis om ramen en deuren optimaal te beveiligen. Alle VEILIG producten zijn SKG-gecertificeerd en voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Wij vertellen u graag meer over onze VEILIG producten en het VEILIG schappenplan.


INBRAAK- EN BRANDWERENDE KLUIZEN

In onze showroom kunt u ons assortiment inbraak- en brandwerende kluizen bekijken, waaronder onze eigen merken Sistec en Salvus. Onze professionals leggen u graag het belang van gecertificeerde kluizen uit. Bovendien tonen we u een vernieuwde kluizendisplay.
 
LOCK PICKING & REMOTES PROGRAMMEREN
door Kevin Pritchard (technisch manager Tradelocks, UAP, UK)

Kevin Pritchard geeft tijdens de Nauta Winterfair een demonstratie lock picking en laat zien hoe u eenvoudig zelf remotes kunt programmeren. De Engelsman is een erkend slotenmaker in de UK en werkte onder meer samen met de fabrikanten van Keyline.

INTRODUCTIE NIEUWE SISTEC MT+

Tijdens de Nauta Winterfair presenteren wij u de gehele nieuwe serie Sistec MT+ kluizen. De vervanger van de huidige Sistec MT SKG kluis, is getest volgens de Europese normering EN 14450 S2 en voldoet nu aan twee normeringen (EN 14450 S2 en SKG***). De nieuwe Sistec MT+ is zwaarder geconstrueerd en heeft een nieuwe kleur!

SMART LIVING

Nieuw bij Nauta: Smart Living, een nieuwe, slimme manier om uw woning te beveiligen! Dit draadloze alarmsysteem koppelt u eenvoudig aan uw smartphone of tablet. Met de Yale Home app heeft u altijd en overal toegang tot uw sloten, alarmsysteem, uw verlichting en meer!
 

SLEUTELS DUPLICEREN

In een korte demonstratie laten onze professionals zien hoe u eenvoudig zelf transpondersleutels en standaard sleutels kunt dupliceren.
LAATSTE INNOVATIES

Ook benieuwd naar onze laatste innovaties op het gebied van inbraak- en brandwerende kluizen?

Op de Nauta Winterfair vindt u onder meer de Sistec EM-I deposit safe, verschillende nieuwe locker oplossingen en de onlangs op de beurs geïntroduceerde Sistec 19'' Integrated Safe.
SLEUTELBEHEER EN
UHF RFID TECHNOLOGIE


Wilt u meer weten over KeyCop sleutelbeheer? Wij vertellen u graag meer op de Nauta Winterfair! U kunt met eigen ogen zien hoe eenvoudig sleutelbeheer wordt met KeyCop. Sleutelbeheer is vanaf nu een fluitje van een cent!

 
SECUPRODUCTS

Altijd een veilig gevoel met de producten van Secu! Naast slimme oplossingen om uw woning te beveiligen presenteert Secu deze dag ook het vernieuwde Secucare concept. Met daarbij uiteraard aandacht voor het geheel nieuwe schappenplan.
'HOLLANDS DESIGN' 

Nemef biedt een breed assortiment hang- en sluitwerk voor deuren en ramen. Op de Nauta Winterfair presenteren zij één van hun laatste innovaties op het gebied van buitendeurbeslag, genaamd 'Hollands Design'. 

MARKETING ONDERSTEUNING

Point of Sale-materiaal geeft uw online of winkelverkoop een boost. Denk daarbij aan brochures, actieflyers, vlaggen of roll-up banners. 

Nauta ondersteunt u graag en zal u aan de hand van een aantal voorbeelden laten zien wat er allemaal mogelijk is!
 
MELD U HIER GRATIS AAN!