ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Allereerste editie Nauta Winterfair druk bezocht!

Ruim 250 bezoekers hebben maandag 13 februari de Nauta Winterfair bezocht en daarmee is de allereerste editie van de Winterfair een groot succes! Belangstellenden van zo'n 160 verschillende bedrijven uit heel Nederland reisden af naar Barneveld om nieuwe kennis op te doen op het gebied van veiligheid en gingen na afloop vol nieuwe inspiratie naar huis!
 
Heel Nauta Barneveld stond in het teken van de Winterfair en werd speciaal voor deze dag omgetoverd tot een wintersportpaleis. Op de gehele locatie konden bezoekers op verschillende plekken productpresentaties en demonstraties volgen. Zo presenteerden we onder meer de nieuwe Sistec MT+ serie, liet CaptureTech de mogelijkheden zien op het gebied van sleutelbeheer en kregen onze bezoekers een kijkje achter de schermen bij onze eigen development afdeling.
 
Buiten stond de sfeervolle Big Tent trailer waar men onder het genot van een hapje en een drankje nog even met elkaar kon napraten. Zoals het bij een winters feestje hoort, werden er overheerlijke stamppotten, glühwein en hotdogs geserveerd.
 
Wij kunnen terugkijken op een zeer leuke en geslaagde dag! Wij willen iedereen dan ook bedanken voor hun komst!