ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Best bezochte EuroShop in 50-jarig bestaan

Van zondag 5 maart tot en met donderdag 9 maart vond in Düsseldorf de 50e editie van EuroShop plaats. Met meer dan 113.000 bezoekers en 2.368 exposanten werd het de grootste en best bezochte beurseditie uit de geschiedenis. Ook Nauta Security Storage BV was aanwezig op de beurs. Samen met partners LINCSAFE en Cashtester toonden we de laatste innovaties op het gebied van geldverwerking, zoals vals geld detectors, bankbiljettelmachines, munttelmachines en kluizen. 

De internationale beurs, die eens in de drie jaar wordt georganiseerd, trok dit jaar zo’n 4% meer bezoekers dan in 2014. Met name de buitenlandse interesse voor de beurs nam dit jaar toe naar zo’n 66% van alle vakbezoekers. Volgens Hans Werner Reinhard, directeur van Messe Düsseldorf kwamen de bezoekers dit jaar uit in totaal 138 landen. ,,Overal ter wereld weet men dat EuroShop in Düsseldorf ’s werelds nummer 1-show voor de branche is en de toekomst van de handel tot leven laat komen.”

Dat wordt nog eens extra bevestigd door het grote aantal exposanten die naar de beurs zijn toegekomen. De 18 beurshallen van ruim 127.000 m² werden gevuld door 2.368 exposanten uit 61 verschillende landen. Met deze cijfers heeft de beurs de goede resultaten van Euroshop 2014 wederom overtroffen. ,,Tijdens deze jubileumeditie heeft de beurs weer aan kunnen tonen hoe jong, creatief en innovatief de branche en haar beurs is.”

De internationale retailbeurs stond dit jaar in het teken van POP Marketing, Expo & Event Marketing, Retail Technology, Lighting, Visual Merchandising, Shop Fitting & Store Design en Food Tech & Energy Management. De drie thema’s die voortdurend aan de orde kwamen waren de voortschrijdende digitalisering binnen de handel, maatwerk omnichannel-oplossingen en de emotionalisering van de shop-beleving binnen een winkel. De volgende EuroShop vindt plaats van 16 tot en met 20 februari 2020.