ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Wat doe jij na de zomer? Nauta zoekt technische medewerkers!

 
Ga jij na de zomer weer naar school en zoek je een leerzame stageplek of ben je gewoon toe aan een nieuwe uitdaging? Heb je twee rechterhanden, ben je niet te beroerd om hard te werken en wil je werken bij een mooi bedrijf met leuke collega's? Dan zou jij zomaar eens de aanvulling op ons team kunnen zijn! Nauta is namelijk op zoek naar beginnende of ervaren:


TECHNISCHE MEDEWERKERS
voor onze afdelingen Cilinders en Sluitsystemen en Technische Dienst Kluizen


Cilinders en sluitsystemen
Op de afdeling Cilinders en Sluitsystemen krijg je een afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheid. Je gaat onder meer sleutels maken, nieuwe cilinders pasklaar maken op bestaande sleutels, herstellen van bestaande cilinders en zelfs complete sluitsystemen bouwen.

Technische Dienst Kluizen
Voor onze Technische Dienst Kluizen zoeken we een monteur voor het assembleren en repareren van kluizen, sloten en sleutelmachines. Een uitdagende job met brede opleidingsmogelijkheden binnen het vakgebied!


Je komt bij Nauta terecht in een hecht en gezellig team en we bieden je veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. We houden van persoonlijk contact met onze klanten én met elkaar. Dit is een van de
onderdelen die het werken bij Nauta zo ontzettend leuk maakt!

Je kunt ons bellen voor een vrijblijvende afspraak (0342-455 000, vraag naar Rob Brandt of Piet van den Brink) of stuur een e-mail naar vacature@nauta.com t.a.v. Els Nauta.