ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Puck Keysafe opnieuw gecertificeerd en binnenkort weer leverbaar

Rond de zomer van 2016 werd de Puck Keysafe sleutelkluis geïntroduceerd, maar tijdens de eerste gebruikerstesten werd er helaas een zwak punt ontdekt. ,,We hebben toen direct besloten de verkoop te staken. Het was voor ons onacceptabel om kluisjes te leveren, waarvan we wisten dat er mogelijk een veiligheidsrisico aan kleeft”, aldus de fabrikant. 

Het geconstateerde zwakke punt bleek niet met een paar eenvoudige aanpassingen op te lossen, maar vergde complexe aanpassingen aan diverse componenten. In totaal duurde dit hele proces bijna negen maanden, met het uiteindelijke resultaat dat de Puck Keysafe nu weer op de markt is.

Het zwakke punt is verholpen en de sleutelkluis heeft de testen van SKG opnieuw doorstaan. De Puck Keysafe is weer gecertificeerd met 2 SKG-sterren en is daarmee de enige sleutelkluis met een cijfercombinatie die aan deze strenge eisen voldoet en ook daadwerkelijk veilig is. Tevens is de sleutelkluis inzetbaar binnen de voorwaarden van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

In vergelijking met de goedkopere sleutelkluisjes onderscheidt de Puck Keysafe zich op het gebied van veiligheid en gebruiksgemak. De verkoopprijs is gelijk gebleven en daarmee blijft de Puck Keysafe een zeer aantrekkelijk geprijsde en gecertificeerde oplossing voor het veilig opbergen van sleutels.

De verwachting is dat de Puck Keysafe medio juli weer leverbaar is.
U kunt de sleutelkluis online bestellen in onze webshop


Openstaande orders
Alle openstaande orders hebben bij ons uiteraard prioriteit. Zodra de verbeterde Puck Keysafe wordt uitgeleverd door onze leverancier zullen wij alle openstaande orders zo snel mogelijk verwerken.