Oplossingen

De wereld verandert en wij veranderen mee. Nieuwe trends en innovaties? Wij zoeken ze op en omarmen ze. Zo komen we tot nieuwe ideeën en innovatieve producten.
 
Onze Research & Development-afdeling investeert continu in het bedenken en uitwerken van nieuwe producten en volgt de laatste ontwikkelingen op de voet. Er is geen probleem of er is wel een oplossing voor. Dit uitgangspunt maakt ons flexibel, creatief en leidt steeds tot innovaties die de wereld op een praktische manier nog een stukje veiliger maken. Denk bijvoorbeeld aan een eenvoudige muntenhouder, een beveiligde tablethouder of zware inbraakwerende kluizen en kluizen met elektronica.
 
Onze R&D-afdeling is gebaseerd op meer dan 50 jaar ervaring. Met die kennis kunnen we innovaties op de markt brengen met een hoogwaardige productkwaliteit. De nieuwste technieken en onderdelen worden door onze R&D-afdeling uitvoerig getest en toegepast in de productie. Zo zijn we altijd aanwezig op de productlocatie wanneer onze producten worden getest, zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste en modernste aanvalstechnieken en de laatste stand van zaken omtrent de Europese EN-normen EN1143-1, EN1143-2 en EN14450.