ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Overname CitySafe door Nauta

Het doet ons een genoegen u te informeren dat per 21 september 2009 Citysafe Wholesale Ltd. onderdeel is geworden van de Nauta Group.
 
CitySafe is in het Verenigd Koninkrijk actief als distributeur van veiligheidsproducten en hang- en sluitwerk. Het bedrijf richt zich met name op sleutelspecialisten, ijzerwaren- en gereedschapszaken, de DHZ-branche en overige gerelateerde retail.
 
CitySafe’s uitgebreide assortiment omvat sloten, cilinders, hangsloten, beslag voor ramen en deuren evenals blinde sleutels en sleutelmachines van gerenommeerde leveranciers.
 
Voor de Nauta Group betekent de overname een uitbreiding van haar huidige verkoopactiviteiten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, welke nu door Nauta UK Ltd. behartigd worden.
 
Nauta UK zal volledig opgaan in CitySafe, en daarmee is direct een solide basis gelegd voor een sterke groei. Deze ontwikkeling zal CitySafe tevens toegang geven tot het volledige assortiment Sistec kluizen en archiefkasten, volgend op de overname van Orgami Sistec door de Nauta Group in 2007.
 
Wij vertrouwen erop u op deze manier alvast voldoende geïnformeerd te hebben. Heeft u vragen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.