ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Nieuw: Salvus Eurosafes

Niemand hoopt het ooit nodig te hebben, maar gelukkig hebben veel mensen hun kostbaarheden verzekerd tegen diefstal of brand. Maar als het noodlot toch toeslaat, blijkt de verzekering in veel gevallen niet het hele schadebedrag te dekken. Naast het verzekeren van waardevolle spullen en papieren is het dus ook zeer raadzaam om deze goed te beveiligen. Een kluis van Salvus is hiervoor zeer geschikt.
 
Salvus produceert met de nieuwe Ferrara, Bologna en Milano een lijn zeer solide, vrijstaande kluizen. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten. 
 
De Salvus kluizen zijn met de meest geavanceerde technieken geproduceerd en voldoen aan de recentste Europese veiligheidsnormen, zoals vastgesteld door het ECB-S (European Certification Boards - Security).
 
De inbraakwerendheid van de gehele lijn is getest volgens EN 1143-1 en Klasse I of zelfs Klasse II gecertificeerd door het ECB-S. De serie Bologna heeft bovendien een LFS 60P certificering (ECB-S) voor de brandweerstand volgens EN 15659. Kortom, uw eigendommen zijn veilig in een kluis van Salvus!