ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Detailhandel heeft flink last van toegenomen criminaliteit

DEN HAAG - Uit cijfers van het Ministerie van Justitie blijkt dat criminaliteit in 2009 in bijna al haar vormen is toegenomen. Deze trend zet zich voort in 2010.
 
De kans om geweldslachtoffer te worden steeg van 5,4 naar 5,7%. Bij vermogensdelicten ging vooral het inbraakpercentage omhoog van 2,5 naar 2,8 procent.
 
Exacte cijfers voor 2010 zijn nog niet bekend, maar in bepaalde sectoren is wel al sprake van een aantoonbare stijging van de criminaliteit. Zo kostte criminaliteit alleen al de Nederlandse detailhandel 1,2 miljard euro in 2010.
 
Er wordt al lange tijd meer in beveiliging geïnvesteerd, maar de behoefte aan crimineel verkregen vermogen lijkt hierdoor niet af te nemen. Criminelen verleggen hun werkterrein of passen hun methodes aan, waarbij hoe langer hoe meer geweld en dreiging worden toegepast.
 
Nauta Security biedt een aantal effectieve oplossingen om het risico op inbraak, overval en geweld terug te brengen zoals:
  • Afstortkluizen: (optioneel) uitgevoerd met elektronisch slot inclusief tijdvertraging
  • Kassalade units: berg uw kassalades veilig op!
  • Sleutelkluizen: veilig en overzichtelijk beheer van uw sleutels
  • Waardekasten: inbraakwerende opslag van artikelen zoals elektronica en tabakswaren
  • Eurosafes: zwaar inbraakwerende kluizen

Voor advies en meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen! Wij staan graag voor u klaar.