ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Safety & Security 2011 succesvol verlopen!

Van 15 t/m 17 maart vond de Safety & Security (SSA) plaats in de Amsterdam RAI.
 
De beurs trok maar liefst 10% meer bezoekers dan de vorige editie en dat was ook op onze stand goed te merken. Het was alle dagen erg druk en vooral onze noviteiten kregen veel aandacht.
 
Graag blikken wij samen met u nog even terug op enkele highlights op de beursvloer.
 
Wilt u meer weten? U kunt altijd contact met ons opnemen, we staan voor u klaar.
 
'Intelligente' afstortkluis BNA 21
 
Op de SSA 2011 toonden wij, samen met Amwit Security, verschillende oplossingen voor het veilig verwerken en opslaan van contant geld. De 'intelligente' afstortkluis BNA 21 kreeg veel aandacht van bezoekers.
 
De afstortkluis zorgt voor een eenvoudige, geautomatiseerde en gecontroleerde afstort van contant geld met volledige integratie in de backoffice.
 
Deze intelligente oplossing is zeer geschikt voor retail- en horecaomgevingen waarin veel met contact geld wordt betaald.
 
 
Sleutelafstortkluis
 
Op onze stand toonden wij ook onze nieuwe sleutelafstortkluis. Deze kluis heeft een uniek afstortsysteem inclusief anti-hengel voorziening.
 
De afstortopening wordt aan de buitenkant van het pand (of andere ruimte) geplaatst en de kluis aan de binnenkant. De afstortopening is degelijk met RVS afgewerkt en daardoor bestand tegen alle weersomstandigheden.
 
Zo is het mogelijk om 24 uur per dag veilig sleutels te deponeren. De ideale oplossing voor autobedrijven, verhuurbedrijven en vakantieparken!
 
 
SentrySafe: word ook dealer!
Nauta is de officiële distributeur van SentrySafe in de Benelux. SentrySafe is de wereldleider op het gebied van brand- en waterwerende boxen en kluizen.
 
Op de SSA 2011 kregen wij ontzettend veel positieve feedback op ons nieuwe Sentry concept!
Met name de 'life size' brandweerman verkoopdisplay, websitevermelding, promotiemateriaal en aantrekkelijke korting trok, zelfs op de beurs, een groot aantal nieuwe dealers over de streep.
Wilt u ook Sentry dealer worden? Kijk op www.sentrysafe.nl en neem contact met ons op!
 
 
ECB-S
 
Ook het ECB-S was aanwezig op onze stand om alle vragen over het testen en certificeren van kluizen te beantwoorden.
De vele vragen van verzekeringsmaatschappijen en overheden over gecertificeerde kluizen tonen aan dat een ECB-S gecertificeerde kluis zeker een meerwaarde biedt in vergelijking met niet- of 'vaag' gecertificeerde kluizen.
Wij bieden een compleet assortiment brand- en inbraakwerende kluizen die volgens de strengste Europese normen zijn getest en daarop door het ECB-S zijn gecertificeerd.