ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Sentry 2460 genomineerd voor Benelux Office Products Award 2011

 
Wij zijn verheugd u te mogen melden dat de Sentry brandwerende mediabox 2460 is genomineerd voor
de Benelux Office Products Award 2011! De Sentry 2460 is een voordelige oplossing voor de brandwerende opslag van waardevolle documenten en digitale media(dragers) zoals CDs, DVDs, Blurays, USB-sticks en externe harde schijven.
 
 
 
De Benelux Office Products Awards, die dit jaar voor de zevende keer worden uitgereikt, werd als platform opgericht voor belangrijke innovatieve kantoorproducten in de Benelux. De Award wordt alom erkend als een prestigieuze prijs die ieder jaar nog in waarde wint. Dit blijkt ondermeer uit de grote belangstelling uit de Benelux en in toenemende mate ook uit overige Europese landen.
 
 
Belangrijk bij de Benelux Office Products Awards is de onafhankelijke positie van de prijs. De prijs wordt absoluut niet gesponsord en de winnaars worden gekozen door een gevarieerde, onafhankelijke jury. De leden van de jury reflecteren de diversiteit van de bedrijven in de markt en bestaat uit dealers, vakpers, facilitair medewerkers en eindgebruikers.
 
Sentry is dé marktleider op het gebied van brand- en waterwerende boxen en safes voor documenten en digitale media(dragers). SentrySafe streeft hierbij de hoogste normen na op het vlak van design, productie en certificering (UL en ETL)
 
Vaak wordt gedacht dat brandwerende boxen of kluizen onbetaalbaar zijn. In de praktijk klopt dat gelukkig niet! Al helemaal niet als men beseft hoe groot de financiële, economische en ook emotionele waarde kan zijn van zaken die men er in opbergt.
 
Of u nu privé of zakelijk op zoek bent naar bescherming tegen brand of water, of een manier om documenten of digitale media(dragers) op te bergen, het Sentry assortiment biedt de juiste oplossing!
 
 
 
Nauta is de officiële distributeur van SentrySafe in de Benelux. Het unieke dealer concept onderscheidt zich door de uitgebreide en actieve verkoopondersteuning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan professioneel displaymateriaal, de zeer complete Sentry website en de eigen praktijktests.
 
Wilt u ook Sentry dealer worden? Kijk op www.sentrysafe.nl en neem contact met ons op!