ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Dealer aan het woord: Bruinsma Kantoor efficiency

 
Deze keer met Hotze Bruinsma van Bruinsma kantoor efficiency uit Hardenberg. Op 17 juni jl. waren wij samen met ruim 500 andere gasten getuige van de officiële opening van het nieuwe pand van Bruinsma kantoor efficiency.
Voor de gelegenheid was er een grote evenemententent naast het nieuwe pand geplaatst. Erg leuk was dat de gasten welkom werden geheten door Erik Hulzebosch, plaatsgenoot en persoonlijke vriend van Hotze. Gastspreker en zakenvrouw Annemarie van Gaal heeft een interessante lezing gegeven over haar ervaringen in de zakenwereld. Daarna was het de beurt aan de artiest Niek Boes die op spectaculaire wijze de openingsact verzorgde.
 
Hotze Bruinsma: De officiële opening heeft veel positieve reacties van onze relaties opgeleverd!
Als totaalinrichter kunnen wij vanuit onze nieuwe pand met een oppervlakte van ruim 1.500 m2 onze klanten optimaal bedienen. In onze showroom kunnen wij onze producten op de juiste manier presenteren en natuurlijk hebben wij ook ruimte vrijgemaakt voor de producten van Nauta Security.
We constateren namelijk een toenemende vraag naar beschermende opbergmiddelen.
 
Bedrijven raken zich de laatste jaren steeds beter bewust van het veilig opbergen van waardevolle zaken en belangrijke gegevens. Als totaalinrichter gaan wij een ‘kluisadvies’ ook zeker niet uit de weg. Met de ondersteuning die Nauta Security ons hierbij geeft, bieden wij altijd de juiste ‘kluisoplossing’. Sinds kort is Bruinsma kantoor efficiency ook Sentry dealer. Het totale concept sprak ons erg aan. Dit zal er mede voor hebben gezorgd dat de Sentry 2460 is genomineerd voor de Benelux Office Products Awards 2011 is genomineerd