ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Brandwerende kluis kan levens redden!

De vluchttijd bij een woningbrand is in dertig jaar gedaald van zeventien minuten naar slechts drie minuten. Op zoek gaan naar waardevolle spullen of huisdieren is daarom bij brand veel te gevaarlijk. Dat laat de Nederlandse brandwondenstichting donderdag weten bij de aftrap van een campagne die waarschuwt voor woningbranden.

Als de korte vluchttijd wordt afgezet tegen de gemiddelde aanrijdtijd van de brandweer van acht minuten wordt duidelijk dat woningbranden niet moeten worden onderschat. Een campagne van de brandweer en de brandwonden stichting moet mensen daar de komende maand op wijzen.

Het is daarom belangrijk om een goede brandwerende kluis te hebben om zo waardevolle spullen veilig op te bergen. Zo ontstaat er meer tijd om het huis tijdens een brand veilig te verlaten en u hoeft zich geen zorgen meer te maken om uw waardevolle spullen.

Waar moet je opletten tijdens het kopen van een brandwerende kluis? Voor een goede brandwerende kluis is het belangrijk om te kijken hoe deze gecertificeerd is en hoe lang de brandwerendheid is. Bij de vakhandel kan u terecht voor een goed advies en een kluis die u de verwachte, betrouwbare weerstand biedt. Kijk hier voor alle informatie over de brandwerendheid en certificering van kluizen.

Nauta Security heeft een groot assortiment brandwerende kluizen om uw kostbare spullen zoals geld, juwelen, paspoort, en/of (digitale!) foto's te beschermen tegen brand.

 
bron: binnenland.nieuws.nl, 29 september 2011