ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Security Managers in opleiding te gast bij de Nauta Group

Op vrijdag 2 december hebben leerlingen van de opleiding Security Management van de Saxion Hoge School een bezoek gebracht aan de Nauta Group te Barneveld. Op deze locatie zijn o.a. Nauta BV en Nauta Security Storage BV gevestigd.
 
De unieke bachelor opleiding Security Management is gestart in september 2011 als voltijdstudie en duurt vier jaar. In het studiejaar daarop start Saxion ook met een deeltijdvariant. Naast interessante theorie op het gebied van bijvoorbeeld securitykunde, criminologie en bedrijfskunde is de opleiding ook gericht op de praktijk.
 
De leerlingen hebben zich in Barneveld uitvoerig laten voorlichten over de mogelijkheden van inzet van mechanische beveiligingsproducten (hang- en sluitwerk en brand- en waardeberging) in relatie tot verdere bouwkundige beveiligingsvoorzieningen, organisatorische beveiligingsmaatregelen en elektronische beveiligingsvoorzieningen. Leerlingen en personeel van Nauta BV en Nauta Security Storage BV kijken terug op een geslaagde dag!